Vælg en side

Dette er sponsoreret indhold

Står du i en situation hvor du snart skal til at sige ja til din bedre halvdel? Så er i højst sandsynligt i fuld gang med at planlægge den helt store bryllupsfest. Det er en smuk ting at sige ja til hinanden, og festen bliver højst sandsynligt, lige meget hvad, fyldt med fest og farver. I skal fejre kærligheden og så længe i har familie og venner samlet så skal de nok sørge for at i og jeres kærlighed bliver fejret. Men planlægning af bryllup er en stor størrelse og kan være en kompliceret proces. Alt skal være i orden, og der er mange ting der skal holdes styr på. Eksempelvis skal der være styr på mad til alle dem som kommer. Derudover skal der bookes lokaler, og være styr på pynt og dekorationer. Der skal sendes invitationer og så skal i med sikkerhed også have noget musik så der kan festes til den lyse morgen. Har i børn skal der også tages stilling til dette. Hvis ikke i har børn er der garanteret nogle af jeres gæster der har.

Et bryllup med mange voksne kan godt gå hen og blive en smule kedeligt for de mindre, og det kan derfor være nødvendigt med lidt underholdning. De små skal nødigt gå hen og kede sig, så læs endelig med videre hvor du vil kunne finde tips til hvordan du kan underholde de yngste gæster til jeres fest. Ellers kan i også med dette link https://handyhand.dk/hh/boernepasning, finde hjælp til pasning af jeres børn. 

Børnebord

Er der mange af jeres gæster der er forældre og kommer der derfor en god håndfuld børn til jeres fest kunne det være en god ide med et børnebord. Hermed opfordres børnene til at hygge og snakke sammen, i stedet for at være tvunget til at sidde og høre på deres forældres voksensnak.

Tegnebord

En anden ide kunne være at lave et tegnebord i et hjørne, hvor børnene sammen kan udfolde deres kreative sider. Her kan der være papir at tegne og eventuelt male på. Måske kunne i også give dem malebøger, hvor der vil være mulighed for at male i. Det kommer selvfølgelig an på børnenes alder, hvilket du kan organisere tegnebordet efter.

Læs mere om bryllup

Udendørsareal? Find bolden frem

En anden ide er til jer der er så heldige at have et stort udendørsareal, det sted i nu holder jeres bryllupsfest. Hvis der er et udendørsareal vil i med fordel kunne finde bolden eller andre udendørs aktiviteter frem. Dette er heller ikke kun til børnene, men vil kunne underholde hele selskabet. Det er også en god måde at samle både børn og voksne, så selskabet ikke bliver så opdelt. 

Hyr en tryllekunstner

Endnu et tip til underholdning, som også kunne gavne både børn og voksne, er at hyre en tryllekunstner. Måske lyder det som noget der mest henvender sig til de yngre, men du vil med sikkerhed blive overrasket over hvor mange voksne der vil finde dette underholdende. 

Læs mere på bryllupzonen

Spilhjørnet

Noget andet du kunne gøre, lidt i samme stil som tegnebordet, er at lave et hjørne med sjove spil til de yngre. Find brætspillene og eventuelt en spilkonsol frem. Det vil med garanti underholde det yngre publikum, som vil kunne hygge sig mens de voksne hygger på deres måde. Og mon ikke der ikke også nok skulle komme et par voksne og udfordre de små i et spil eller to. Endnu en måde at samle børn og voksne på. 

Photobooth

En god ting for de yngre såvel som de ældre, er en photobooth. Her har du for det første en god mulighed for at skabe evige minder og en masse gode billeder på. Opstil en photobooth i indgangen og lad gæsterne tage en masse billeder med hinanden. Her vil gæster i alle aldre kunne tage sjove billeder og forevige øjeblikke fra jeres fantastiske fest. 

Skattejagt

En god måde at underholde børn i de fleste aldre vil være at lave en skattejagt. Lav et kort over stedet hvor i holder jeres bryllupsfest og placer en skat et sted som børnene skal finde. Det kan være en kiste med slikposer til alle børnene eller noget andet der vil kunne underholde dem. Det er en god mulighed for at børnene kan lave noget sammen i fællesskab og lære hinanden bedre at kende. 

Underholdning ved bordet

I kan også placere underholdningen ved bordene. Her kan i lægge malebøger eller opgavehæfter ved alle borde så børnene kan sidde og male, tegne eller løse opgaver på egen hånd eller i fællesskab med deres forældre eller de andre børn.

Dans

Til en bryllupsfest medfølger naturligvis en masse god musik. Her kan alle være med og byd derfor op til dans hvor børn som voksne kan være med til at danse natten lang. Dans har ingen alder og børnene vil med garanti finde det lige så sjovt som deres forældre. 

Dansk bryllupsforum for brude og gom

Ballondyr

Endnu et tip kunne være at lave ballondyr. Er der en i selskabet der er god til dette, kan der laves hatte og ballondyr til børnene. Dette vil de kunne have det sjovt med i lang tid og festen vil med garanti blive et hit med ballondyr.

Læs mere: