Vælg en side

Så du er forlovet! “Han friede til mig i aftes!” Til “Vores forældre gav os endelig tilladelse til at blive gift.” Så snart du indser, at du skal til at planlægge et bryllup, så læs denne artikel og sørg for at gøre disse 10 meget vigtige ting først.

Fortæl folk om forlovelsen

Det er op til dig om du kun vil have dine nærmeste venner og familie til at vide det med det samme, eller om du ønsker at sende en masse sms’er og e-mails til alle du kender. Under alle omstændigheder, sørg for dine forældre og nærmeste familie er de første til at høre den store nyhed, medmindre det var dem, der gav dig tilladelse i første omgang.

bryllup Fyn

Køb jeres forlovelsesringe

Dette gælder naturligvis for de ægtepar, der har planer om at udveksle ringe under forlovelses ceremonien. For de brude, der allerede har deres ringe, tag lidt tid ud til bare at stirre på den. Hvis I skal udveksle ringe under forlovelses-ceremonien er det møske en god ide at tage hul på lidt diamant oplæsning. Uanset om du vælger at handle sammen eller holde dit valg som en overraskelse, sørg for at holde kommunikationen åben med hinanden for at undgå skuffelser senere.

Begynd at planlægge brylluppet

Et bryllup er ikke noget, man bare kan planlægge “i dit hoved,” i strid med, hvad din mor tror. Du bliver nødt til at tage blyant og papir eller en elektronisk enhed til at skrive ideer og lister ned, så du kan holde styr på dem. Blandt dine noter, artikler, du finder, flyers fra brude shows, visitkort, sælger kontrakter osv. … der vil være en masse papir!

Køb en lille notesbog til at nedskrive forskellige ideer du kommer op med. Frem for alt husk den bedste måde at organisere dine planer på er at bruge en computer. Brug et regneark til at holde styr på disse datoer og uddelegere opgaver til familiemedlemmer og venner. Hold tingene så organiseret som muligt, så du kan slappe af med en massage på stranden under din bryllupsrejse.

Læs om internationale bryllupper her

bryllupsfoto

Beslut jer for en bryllupsdato

Dette er den vigtigste beslutning, du vil gøre, udover at vælge den person, du skal giftes med! Nogle vil blive nødt til at kontakte andre familiemedlemmer fra udlandet for at bestemme en lovende bryllupsdato. Hvis dette ikke er tilfældet, skal du vælge en generel tidsramme, hvor du ønsker at blive gift, efter at en af jer har f.eks. har afsluttet en uddannelse eller i løbet af en bestemt årstid, etc. Husk, at hvis du forventer mange gæster fra udlandet, skal der også arrangeres plads til dem ellers kan det gå galt, hvis ikke du planlægger godt nok i forvejen.

Book jeres bryllupsfotograf i god tid

Hvad er jeres bryllupsbudget?

Ja, det frygtede budget. I den perfekte verden ville budgettet ikke eksistere, men det er desværre en realitet, og det er vigtigt at opstille et detaljeret budget, før du begynder at planlægge. Det er umuligt at realisere alle omkostninger, der vil komme op, men det vil være meget lettere, hvis du deler alt i kategorier. Glem ikke, at dine forældre vil have en række emner, som du måske ikke engang kender, som at købe gaver og slik til alle dine slægtninge. Altid overvurdere dit endelige budget, da der sandsynligvis vil være små udgifter, der vil komme op undervejs.

Hvem skal med til brylluppet?

Det er de mennesker, som har været der for dig gennem tykt og tyndt, og du bliver nødt til at stole på dem i løbet af denne planlægningsproces. Hvis du skal have brudepiger, så vælg dem og du må ikke bekymre dig om at have et lige antal personer fra hver side. Du skal kun vælge de mennesker, du er tættest på. Du skal også bestemme dig for hvor meget du vil involvere dem i brylluppet. Skal de skille sig ud på dit bryllup iført matchende outfits eller vil du ikke gøre det så formelt?

Educate Yourself On Photography With This Article

Lav en gæsteliste

Du behøver ikke at begynde at indsamle alles postadresser endnu, men du bør oprette en foreløbig liste over personer, du vil invitere. Opdel alle i grupper – brudens venner, gommens forældre, familiens venner, brudens kolleger osv. Hvis du opdager, at du er langt over din grænse, er det lettere at skære en hel gruppe (dvs. dine barndomsvenner fra folkeskolen ) end at vælge individer fra forskellige grupper. Husk, at denne gæsteliste vil ændres ofte, men det er vigtigt at begynde at skrive navne ned tidligt, så du ikke glemmer nogen senere.

Se billeder fra bryllupper i KBH her

Hvilket tema vil i have for brylluppet?

Drømmer du om et traditionelt bryllup, ikke meget forskelligt fra det dine forældre havde? Eller ønsker du at kaste den sociale begivenhed af året? Det er tid til at finde ud af, hvordan du vil have alle dine begivenheder skal være, og ikke bare bryllup og reception. Ønsker du et pre-bryllup som skal være hyggeligt og holdes i dit hus, eller have levende sangere og dansere på en restaurant? Bare hold øje med dit budget, før du helt begejstret får fløjet din venner hjem fra Parker lande eller fra England hjem til dit bryllup!

Hvor og hvordan vil i holde bryllupsfesten?

Begivenheder som disse er typisk gjort hurtigt efter dit kommende ægteskab er blevet annonceret. Men hvis du ved, du ikke vil binde dig i yderligere 2 år, kan du ønske at planlægge en forlovelsesbegivenhed i mellem nu og brylluppet. Hvis du planlægger en religiøs ceremoni, har din familie sikret mødested. Mange par vælger at få en religiøs ceremoni, efterfølgende af en social fest. Denne begivenhed kan spænde fra en overdådig fest på et hotel eller i en festsal, til en BBQ med dine nære venner og familie i din baghave. Brug din fantasi med denne ene, og det vil være fantastisk praksis til brylluppet og receptionen!

Follow These Tips For The Perfect Wedding

Søg efter leverandører til brylluppet

Brug Google på dette websted for at begynde at søge efter leverandører i dit område. Giv dig selv tid til at kontakte et par i hver kategori, så du kan finde den rigtige pasform til dig og dit bryllup. Brug bryllupsguiden for at sikre, at du beder om det rigtige hos de potentielle leverandører før booking. Tjek også anmeldelser andre mennesker har skrevet for at få et bedre indtryk af leverandøreren. Opsæt personlige møder med alle leverandører og vær forberedt. Husk, at disse leverandører er der for at gøre dit bryllup perfekt, så stil alle de spørgsmål du lyster. Bare spørg løs!