Vælg en side

Et bryllup er en stor begivenhed, og det kræver meget at få alt til at gå op, så du får det perfekte bryllup. Det kan være nemt at ty til pakkeløsninger organiseret af andre, men hvis du gerne vil have et mere personligt præg på dit bryllup, kommer du ikke udenom at stå for nogle ting selv. Du får derfor her nogle tips til, hvordan du kan gøre dit bryllup endnu mere personligt, og lige som du vil have det. 

Sådan gør du dit bryllup mere personligt

Gæstebog med billeder 

En skøn måde at gøre dit bryllup personligt på, er ved at lave en gæstebog. Men det skal ikke bare være en bog som gæster skriver en lille hilsen i, og så er det det. Køb et polaroid kamera, lidt fin tape og andre pyntesager samt nogle sjove masker og ting som folk kan klæde sig ud med. Få nu gæsterne til at tage et billede af sig selv inden de skriver i gæstebogen. Herefter kan de klistre billederne fast i bogen med den fine tape, og pynte med de andre ting du har købt, og vupti, så har du den fineste gæstebog som gæsterne selv har været med til at skabe. Det kan selvfølgelig være svært at finde penge til polaroidkamera, en masse film til kameraet og alle de andre pynteting oveni alle de andre udgifter, men du kan altid se billige lån her, som kan være med til at give dig muligheden for at få lige den bryllupsdag du ønsker dig. 

bryllupsfotograf

Hjemmelavede bordkort og bordpynt 

En nem måde at gøre dit bryllup lidt mere hyggeligt og personligt på, er ved at finde din kreative side frem, og selv kreere flotte bordkort og fin bordpynt. Vælg et farvetema og gå ud fra det. Alt efter hvor kreativ du er, kan du gå amok i en hobbyforretning og finde diverse ting og sager, som kan hjælpe dig med at lave nogle fine bordkort. Du kan også bage småkager, pakke dem ind i en fin pose og så skrive navn udenpå. Så får hver gæst en lækker lille snack som du helt selv har bagt. Til at pynte bordet kan du selv sammensætte nogle fine buketter i alle mulige forskellige vaser. Det hele behøver ikke være ens, og du får sat et fint præg på de enkelte borde med lidt forskellig pynt. 

Skal i giftes i København?

Personlige drinks 

Det er altid lækkert at have nogle gode drinks til når der skal gang i dansegulvet efter middagen. En god idé er at få blandet en drink, som du og din partner selv har valgt, og som gæsterne så kan få serveret eller lave selv. Giv drinken et personligt navn, det kan enten være din partners og dit navn, eller noget helt andet, som vil minde gæsterne om dig og din partner, og jeres skønne bryllup. Det er en sjov måde at gøre dit bryllup lidt mere personligt på, og det vil helt sikkert blive en fest, når folk står på dansegulvet med den lækre drink i hånden.

Læs også: