Vælg en side

Bryllup Frederikshavn

Bryllup Frederikshavn – Min kæreste og jeg skal giftes til foråret – 05.05.18 ❤️

Det skal holdes i Frederikshavn, hvor vi begge er født og opvokset. Og hvor vi også bor i dag med vores datter, Emilie ❤️ Vores lille kærlighedsbarn.
Vi er begge 29 år. Vi har kendt hinanden siden barndommen. Vores kærlighedshistorie starter også allerede her – vi er hinandens første kærester, da vi var ca 12 år gamle ❤️
Vi mødes igen 8 år efter og bliver kærester igen! Vi har været kærester i 8 år d. 05.05.18, som også bliver vores bryllupsdag.

Lidt om os:

Jeg er uddannet privat rådgiver og arbejder i Jyske Bank i Frederikshavn. Kim er udlært tømrer og arbejder for Norisol.
Vi startede med at bo sammen i Frederikshavn. Så flyttede vi til Aalborg grundet mit studie. Og da vi følte os klar til hus og familie, flyttede vi tilbage til vores fødeby, Frederikshavn.
Her bor vi nu i hus, som Kim har totalrenoveret.

Lidt om vores kommende bryllup:

Vores bryllup finder sted i Abildgård kirke i Frederikshavn. Her er vi begge konfirmeret!
Festen skal holdes på knivholt – en gammel lade i Frederikshavn.
Frederikshavn har mange smukke steder – strand, skov og marker ❤️

Vi bliver ca. 60 til festen.
Min moster har spurgt om lov at lave vores bryllupskage – og selvfølgelig skal hun det!

Kjolen er endnu ikke valgt. Men jeg har kig på en fra Luxux og fra Holmens brudekjoler.
Jeg er på udkig efter en enkel kjole, men stadig en kjole som har ‘Wow-effekt’.

Kim friede i foråret 2017, hvor han gav mig min forlovelsesring. Den er lavet hos Charlotte Wæhrens. En meget smuk guld ring med en større brilliant i midten omgivet af små brillianter omkring! Jeg elsker den ❤️ og den skal også være min vielsesring! Min kommende mand skal have lavet en enkel guldring, som matcher min!

Min kommende mand

Min kommende mand og jeg har en datter, som fylder 2 år til marts.
Hun skal være brudepige til vores bryllup. Og hun skal have min gamle brudekjole på, som jeg har gået brudepige i, da jeg var en lille pige!!

Vi glæder os til en fest sammen med vores nærmeste!!!!

Vi skal vinde bryllupsfotografering, fordi at jeg tilfældigt så jeres konkurrence, og samtidig så jeg nogle af jeres bryllupsbilleder – og jeg tænkte Wow…… og jeg sidder nu her 2 min efter og skriver en mail til jer om vores kommende bryllup.

Så jeres billeder fik mig til at skrive til jer med det samme! Billeder som jeg drømmer om, at jeg kan få af vores kommende bryllup og som jeg stolt vil vise frem og kigge på resten af vores liv!!