Vælg en side

Efter 14,5år kæresteri fik han endelig taget sig sammen

Efter 14,5ĂĄr kæresteri fik han endelig taget sig sammen – tre børn, et hus og en gĂĄrd skulle til inden.

Vi skal vies i Højslev Kirke

Vi har endnu ikke lagt så mange planer andet end, at vi skal vies i Højslev Kirke, hvor min fars side af familien er blevet gift, begravet, døbt, konfirmeret siden tidernes morgen. Mine forældre blev også gift her. Jeg har desværre mistet min mor for snart fire år siden, men hun havde et stort ønske om, jeg engang også ville blive gift der. Hendes brudekjole, som hun gemte til mig, er desværre forsvundet, så kjolen har jeg ikke styr på endnu.

En bryllups-sommer-festđź’•

Jeg ved dog, at vi får omtrent 100 gæster, det bliver den sidste lørdag i maj og det bliver et stort telt midt på vores gårdsplads. På gården har vi nu boet 1,5år som familie, men der er også mit barndomshjem, og to gange mellem lejlighed og hus-køb, har vi boet der med min familie. Så det er oplagt at holde festen her, da det er en stor del af mit liv og nu også  min kærestes. Han har desuden anlagt ca en hektar park lige op til gårdspladsen, så gæsterne får den smukkeste udsigt.

Det bliver en fantastisk fest – ikke sĂĄ højtideligt, men alligevel med traditioner. En bryllups-sommer-festđź’•